Mono chromatic space consciousness

Some seek and create their own spaces the whole life. In this case there is the exact opposite, because otherwise the investor is an architect. This way was easier. He composed this place perfectly according to his needs.

Adam Pulwicki - CEO Pulva

Upon acceptance all requirements, the apartment was designed as a minimalist open space suspended in an undefined colour and silence. Despite of a location in a city and surrounded noise, here was created some kind of sanctuary. A place of rest, conceptual work, as well as space for music, paintings and photography. The quality of the aesthetic decided uncommon colours, original detail, selection of Italian minimal furniture and space were definition his aesthetic quality.

Space was built by colour, game of surfaces, light and intentionally large mirrors. The apartment is complemented by a terrace for the summer months. There is a mini dining room and lounge chairs. The whole aura of calm complete nature of potted trees and rustling grass. Nothing more except a glass of wine, surrounded by art with friends talking about everything or listening music or reading great book.