Laboratorium AMARO

Znamy się z Wojtkiem Modestem Amaro od 2013 roku. Poznaliśmy się projektując dla niego kuchnię „laboratorium” zrealizowaną przez firmę ZAJC. Dzięki temu projektowi poznaliśmy Wojtka i jego filozofię życia. Ważność polskich produktów lokalnych, wpływ pór roku, oparciu menu o 52 tygodnie. Poznaliśmy wyjątkowe i zaskakujące połączenia smaków. Urzeka nas estetyka podania wybitnych momentów kreowanych w Atelier Amaro. To miejsce powinien odwiedzić każdy dla kogo liczy się czas i jakość życia. Każde spotkanie to niezapomniane chwile i wspomnienia oparte o pasję i talent. Dla nas wyjątkowa przestrzeń inspirująca i motywująca by inaczej komunikować o jedzeniu. Dzięki temu nasze realizacje i projekty kuchni mają inny wymiar … smak, zapach są w nich równie ważne jak meble, wyposażenie i sama aranżacja.

Adam Pulwicki - CEO Pulva